تکنیکهای آمادگی برای پذیرش مسئولیت رهبری
در این مقاله سعی داریم تا شما را با تکنیکهای آمادگی برای پذیرش مسئولیت رهبری آشنا نماییم.
کاملاً واضح و مشخص است که مهم ترین بخش هر کسب و کاری مدیران و رهبران آن کسب و کار هستند ؛ زیرا از برنامه ریزی تا اجرا و تشخیص نیازها توسط مدیران انجام می شود.
بنابراین ، هر مدیری که در این زمینه ها موفق باشد می تواند آینده روشنی برای کسب و کار خود فراهم کند. همچنین لازم به ذکر است که امروزه توقعاتی که مردم از مدیران و رهبران تجاری دارند بسیار بیشتر از گذشته است. به همین دلیل مدیران کسب و کارها غالباً با اضطراب و استرس فراوانی مواجه هستند.
این فشار و استرس برای مدیرانی که در ابتدای کار خود هستند بسیار بیشتر است. متأسفانه برخی از مدیران و رهبران تجاری هستند که زمینه های لازم برای پذیرش مسئولیت رهبری را ندارند.
با این حال ، ما معتقدیم هر فردی می تواند با افزایش توانایی ها و مهارت های خود به یک مدیر موفق تبدیل شود یا آمادگی پذیرش این نقش را پیدا کند.
به همین دلیل در این مقاله قصد داریم در خصوص تکنیکهایی صحبت کنیم که به شما کمک می کند توانایی ها و آمادگی های لازم برای پذیرش مسئولیت رهبری را پیدا کنید.
یک) به توانایی های خود ایمان داشته باشید
متأسفانه برخی از مدیران نسبت به توانایی های خود شک دارند و مدام این ترس و دلهره را در درون خود حس می کنند که شاید نتوانند به خوبی از پس این مسئولیت برآیند.
همچنین نگران هستند مورد قضاوت دیگران قرار بگیرند یا از شکست می هراسند. تمامی این احساسات ، سطح عملکرد شما را به شدت کاهش خواهد داد. سعی کنید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید و تمرکزتان را روی نقاط قوت خود صرف کنید.
تنها در این صورت است که می توانید اعتماد به نفس خود را بالا ببرید و از کارهایی که در آنها توانایی لازم را ندارید یا نقاط ضعف شما هستند بپرهیزید.
اگر همین یک کار ساده را بتوانید انجام دهید اعتماد به نفس شما به شدت افزایش پیدا خواهد کرد. در واقع دانستن اینکه رهبر مناسب چه کسی می تواند باشد می تواند بسیار کمک کننده باشد.
دو) ایجاد شفافیت در محیط کاری
بسیاری از مشکلاتی که در محیط های کاری پیش می آید حاصل عدم شفافیت و عدم آگاهی افراد از وظایف ، مسئولیتها ، عملکردها ، برنامه ها و اهداف شرکتهاست.
پس سعی کنید به عنوان یک مدیر ، همواره کارهای خود را با یک شفافیت انجام دهید و کارکنان خود را نیز در جریان این روندها قرار دهید.
اگر برندهای بزرگ دنیا را مورد بررسی قرار داده باشید متوجه خواهید شد که همه آنها کارشان را به طور شفافی انجام می دهند و کارکنانشان به دور از سردرگمی مشغول فعالیت و کار هستند.
سه) حفظ ثبات
سعی کنید به عنوان یک مدیر ، همواره در خلق و خو و روشهای عملکردی خود ثبات داشته باشید. کارکنان شما به عنوان افرادی که بیشترین ارتباط را با شما دارند حق دارند که رفتارهای شما را بتوانند پیش بینی کنند.
پیش بینی پذیر بودن شما یک احساس اعتماد و اطمینان در آنها ایجاد می کند. پس سعی کنید همواره روش و خلق و خوی قابل پیش بینی داشته باشید. مزایای رهبری بازار می تواند شما را در این مسیر بسیار کمک نماید.
چهار) ترسیم آینده
همواره سعی کنید به عنوان مدیر و رهبر یک گروه ، آینده شرکت و کارکنان را برایشان ترسیم کنید. همه انسانها دوست دارند بدانند در آینده چه اتفاقی برای آنها خواهد افتاد و در چه نقطه ای از زندگی یا شغل خود قرار دارند.
پس سعی کنید همواره یک آینده قابل پیش بینی و منطقی از آینده برند و کسب و کارتان برایشان ترسیم کنید تا به آینده امیدوار باشند.
تکنیکهای گفته شده در بالا از هر فردی می تواند یک مدیر موفق بسازد که بستگی بسیار زیادی به میزان تمرین و تلاش شما دارد که در این مسیر به موفقیت برسید.
نتیجه گیری تکنیکهای آمادگی برای پذیرش مسئولیت رهبری
در این مقاله خواندید که چگونه می توانید با تکنیک هایی نظیر ایمان داشتن به توانایی های خود، شفافیت در محیط کاری، حفظ ثبات و همینطور ترسیم آینده می توانید پذیرش مسئولیت رهبری را داشته باشید.
The post تکنیکهای آمادگی برای پذیرش مسئولیت رهبری appeared first on بازاریابی , مشاور بازاریابی , آموزش بازاریابی | پارک بازاریابی ایران.