تفاوت برندسازی دیجیتالی با سنتی

با توسعه امکانات دیجیتالی در دنیا و بسیاری از کشورها ، دنیای کسب و کار نیز وارد دیجیتالی کردن بخشهای مختلف خود شده است.

برند سازی که اصلی ترین بخش هر کسب و کاری است و هویت مربوط به آن کسب و کار محسوب می شود به طور چشمگیری تحت تأثیر دیجیتالی شدن قرار گرفته است. معمولاً برندها برای اینکه بتوانند مشتریان بیشتری به سمت خود جلب کنند سعی می کنند از به روزترین امکانات استفاده کنند. نه تنها این کار منطقی و لازم به نظر می رسد بلکه عملکرد موفق در این زمینه می تواند هر کسب و کاری را به اوج موفقیت خود برساند.

ایجاد یک برند قابل اعتماد و معتبر در هر شرکت یا سازمانی بر عهده مدیر آن شرکت است. اولین قدم در این مسیر ساختن یک الگو یا نماد مناسب برای آن شرکت است تا بتواند خود را از سایرین در بازار متمایز کند. یکی از راههایی که مدیران می توانند به برند خود اعتبار بیشتری ببخشند استفاده از برندسازی دیجیتال است. امروزه در همه زمینه ها ، مردم به دنبال پیروی کردن از مدها هستند. بنابراین ، شرکتی در هویت سازی یا برند سازی موفق خواهد بود که بتواند از این گرایش مردم به خوبی آگاه باشد و از آن برای پیشبرد هدفهای خود استفاده کند.

بنابراین ، هر برندی که بتواند از تکنولوژیهای رایج در جامعه در برندسازی و بازاریابی خود استفاده کند می تواند با شتاب بیشتری ، مشتریان و سرمایه های زیادی را به سمت برند خود جلب کند. معمولاً این برندها می توانند این حس را که نیازمندیهای مشتری را برآورده می کنند ایجاد کنند و همین می تواند زمینه های موفقیت آنها را فراهم کند. می توان گفت استفاده از دیجیتال مارکتینگ می تواند به اندازه استفاده از امکانات یک برند بزرگتر برای رسیدن به اهداف کارساز باشد. یک مدیر سازمان یا شرکت برای اینکه بتواند به صورت مستمر موقعیتها و جایگاه خود در بازار را حفظ کند یا جایگاه های جدیدتر و بهتری به دست آورد باید بتواند از رقیبهای خود پیشی بگیرد و خدمات یا کالاهای متفاوت تری ارائه دهد.

در این میان می توان گفت برندسازی دیجیتالی یکی از روشهایی است که می تواند به سرعت به کار شما یک چهره جدیدتر و بهتری ببخشد و موجب توسعه آن شود. از برندسازی دیجیتالی می توانید در زمینه های مختلفی همچون طراحی لوگو و تبلیغات به خوبی استفاده کنید. دنیای دیجیتال به قدری توانسته است بازار و برندسازی را تغییر دهد که امروزه بسیاری از کسب و کارها فقط از طریق اینترنت انجام می شود. در این کسب و کارها از تبلیغ و مشتری یابی تا مرحله ارائه محصول و پرداخت آن به صورت دیجیتالی انجام می شود.  تولید کنندگان و فروشندگان محصولات مختلف می توانند با استفاده از بازاریابی دیجیتالی ، مشتریان خود را از مناطق مختلف جغرافیایی به دست آورند.

وارد شدن تکنولوژی و دیجیتال به دنیای کسب و کارها موجب شد تا هر برندی بتواند با سرعت خود را معرفی کرده و رشد پیدا کند. شاید اگر کسب و کارها به شکل سنتی باقی می ماندند به جز چند برند که سالها از تلاش و ارائه خدمات و محصولات آنها می گذرد سایر برندها هرگز در سطح وسیع شناسایی و معرفی نمی شدند. اما برندسازی دیجیتالی این امکان را به هر برندی داده است تا بتواند خود را در سطح وسیع به مشتریان معرفی کند و از نقاط مختلف برای خود مشتریانی را به دست آورد. در صورتی که برندی بتواند اصول مربوط به برندسازی را به درستی انجام دهد با استفاده از برندسازی دیجیتالی می تواند با سرعت بالایی خود را معرفی کرده و مشتری به دست آورد. اصول اولیه برندسازی از طریق دیجیتال تفاوتی با برندسازی سنتی ندارد.

چرا که ایجاد اعتماد ، عمل به وعده ، صادق بودن با مشتریان و تأمین نیازهای آنها در برندسازی دیجیتالی نیز باید اتفاق بیافتد. اما تنها تفاوتی که در برندسازی دیجیتالی وجود دارد این است که تمامی فضاهای مربوط به اینترنت ، شبکه های اجتماعی و اصول استفاده از آنها باید شناسایی شده و به درستی از آنها استفاده شود.


موضوعات مرتبط :

فواید و ضرورت برندسازی

اهمیت و جایگاه بازاریابی ایمیلی در برندسازی

راهبرد استفاده از نیروهای با استعداد در “برندسازی کارفرما”

نظر شما